Scheepjes cal 2016

apr 4th

Scheepjes cal 2016

Zoals zovelen onder jullie al weten, werd deze CAL ontworpen door Marinke Slump van www.acreativebeing.com . Het was dit ontwerp waar ze aan werkte, net voor haar overlijden. 12 van Marinke’s online vriendinnen en bloggers hebben, in overleg met haar familie, haar ontwerp verder afgewerkt. Het resultaat is deze mooie en gevoelige CAL die helemaal gemaakt is als herinnering aan Marinke en het is een groot eerbetoon aan haar werk.

Het thema voor deze CAL is : Last Dance on the Beach. (De laatste dans op het strand).
We zijn ervan overtuigd dat Marinke het heerlijk zou vinden om een laatste dans samen met al haar creatieve vrienden samen te dansen.

Voor meer informatie ga naar onze CAL Facebook groepen :
Nederlandse Groep (Nederlands sprekende groep) :https://www.facebook.com/groups/scheepjescal/
International Group (English speaking group) :https://www.facebook.com/groups/ScheepjesCAL.International/

Op 20 april start de nieuwe Crochet-A-Long van Scheepjes! In 14 weken haak je een fantastische deken, en alle patronen worden ondersteund door video tutorials; daardoor is deze CAL ook toegankelijk voor de beginnende haakster ( basiskennis van de steken is wel noodzakelijk). Een Cal is leuk en leerzaam; elke week heb je wat huiswerk, je leert er vreselijk veel van en het resultaat is prachtig!

Net als voorgaande jaren maakt Scheepjes ook per verkocht pakket weer een bedrag over aan een goed doel, in dit geval gaat er per kit 2 euro naar het Fonds Psychische Hulp.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende soorten garens in 3 verschillende kleurstellingen, én natuurlijk is deze te koop bij de knutselkeet. https://www.knutselkeet.nl/product-categorie/wol-garen/

Heb je extra hulp nodig bij het haakproject dan kun je altijd langskomen op donderdagavond of vrijdagmiddag tijdens de openingsuren van de knutselkeet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *