Scheepjes Bookazine YARN – The Sea Issue

jun 13th

 Scheepjes Bookazine YARN – The Sea Issue

Maak kennis met Scheepjes nieuwste Bookazine YARN! Boordevol inspiratie: patronen, trends en achtergronden en dit alles “clean & stylish” vormgegeven op stevig mat papier: het gevoel van een boek voor de prijs van een magazine.

Met de zee als bron van inspiratie is de eerste editie van dit halfjaarlijks te verschijnen bookazine een feit. Zwierig zeewier en golvende patronen, de zee weerspiegelt in kleur en vorm. Met speciale aandacht voor Scheepjes’ katoenen garens; van Maxi tot Sunkissed en van Softfun Aquarel tot Linen Soft. Het Bookazine bevat mooie en duidelijk te volgen patronen voor haken, breien en macramé van diverse bekende ontwerpsters; de Seaweed Shawl van Annelies Baes (Vicarno), de Aquarel Blanket van Atty van Norel (Atty’s) en de gebreide Waves Shawl van Bernadette Ambergen (Berniolie) en dat is slechts een greep uit het gevarieerde aanbod. Naast producten en patronen is het bookazine ook gevuld met inspirerende artikelen waarin kunstenaars hun visie met ons delen.

Stijlvolle vormgeving en goede fotografie maken dit creatieve lifestyle bookazine helemaal van nu en het is een echte musthave!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *