Sita, altijd op creatieve ontdekking:-)

 

         

Emmeloord 31 augustus 2021

Ben wederom een bofkont met zo’n fijne werkplek aan huis;-)

Hier kan ik mij heerlijk creatief uitleven, experimenteren, achter de naaimachine, enz. enz. Mijn voorraadjes verf en wol e.d. mooi bij de hand uitgestald in de kast en in mijn laadjeskast. Mijn oude werktafel en kerkbank pasten er ook net in, het voelt weer zoals vanouds.

Hier maak ik de Komfie’s het comfortabele mutsje voor als je even geen haar hebt, hier ontwerp en maak ik, van alles en nog wat, van ansichtkaart tot babysokjes. Sommige artikelen plaats ik in de webwinkel www.knutselkeet.nl Neem eens een kijkje, misschien zit er wat voor je bij.

De periode van de wolwinkel en de workshops heb ik afgesloten, was een prachtige tijd waar ik met heel veel plezier aan terug denk, een jaar geleden schreef ik mijn laatste nieuwsbrief: Tijden hebben Tijden, en ik kan nu zeggen dat er ook weer een hele mooie tijd is aangebroken op ons nieuwe stekje.

Heerlijk genieten, groet sita ♡♡

===============================================================

De Knutselkeet anno 1998

de Knutselkeet van Sita Doornbos is ontstaan aan de keukentafel  op Polenweg 14 in Bant Flevoland.

De fam. bestaat uit man Piet en 3 zonen. Ik was altijd creatief bezig met van alles en nog wat, en zo kwam er nog wel eens de vraag of ik dit ook aan iemand anders wilde leren, dus ja schuif maar aan! Zussen, Vriendinnen, buurvrouwen, familie van familie, dorpsmensen enz. enz. het groeide en groeide, dit begon al enige workshop vormen aan te nemen en zo stuurde ik de eerste echte uitnodigingen her en der rond met Pasen in 1998 en was de eerste officiële workshop een feit. Gewoon met hooi, gaas en mos in de kamer alles kon in die jaren. Maar omdat er  toch wel sterk de behoefte was naar wat meer ruimte voor dit alles, hebben we in 1998 de Knutselkeet aan ons huis gebouwd. Sinds die tijd worden er diverse workshops gegeven op het gebied van mozaïeken, groendecoraties, wol vilten, sieraden maken, tuinbeelden, en wat er zomaar op het pad komt. Sinds 2007 ben ik begonnen met een klein beetje wol te verkopen en is de Knutselkeet elke donderdagavond en vrijdagmiddag geopend,( behalve in de zomervakantie). Ook in 2007 is het eerste Breicafé gestart. Nu anno 2015 hebben we een goed gevulde wolwinkel, leuke kado accessoires en nog steeds heel veel plezier in de diverse workshops en breicafé’s. De vrolijke dames die samen met mij op de foto staan zijn mijn vriendinnen Henny en Geertje die mij met raad en daad bijstaan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC0817-LR-e1443509195614.jpgfoto mooi op 17

===================================================