Mohair sjaal “Maxima”.

nov 9th

Mohair sjaal “Maxima”.

Hoe komt een product aan zijn naam? Hier volgt het verhaal van “Mohair sjaal Maxima”.

Samen met Jet hebben we afgelopen zomer een prachtig ontwerp gemaakt voor een sjaal bij haar nieuwe zomerjas.De combinatie van mohair met ons super mooie Mercedes garen in blauw en wit tinten, dikke breipennen en een avondje breien, gaf een prachtig mooi geheel!

sjaal Jet mohair

sjaal Jet mohair

Ook ik ging aan de slag met naturel tinten, mohair in combi met een dikke wollen draad en zijde vezels van Darn good yarn, gaf ook een super mooi resultaat!

mohair sjaal naturel

mohair sjaal naturel

Deze sjaal in natuurtinten gaat mee naar diverse breicafés en demonstraties, en wordt door heel veel dames als een echte “royalty” gezien. Zo waren we ook te gast bij de dames in Ens, daar was een mevrouw die zei: ik zie koningin Maxima zo in deze sjaal wandelen! Jaaaa en toen kwam het balletje aan het rollen, we kozen een oranje mohair, prachtige fantasiegarens daarbij en zie hier “Sjaal Maxima” was geboren!

We besloten: dit product nemen we mee naar de Kreadoe in Utrecht, mohair van scheepjes in heel veel verschillende kleuren combineert prachtig bij ons “Mercedes” garen, en kan zo in heel veel verschillende variaties gemaakt worden.

mohair fuchsia

mohair fuchsia

Tijdens de Kreadoe hoorden we van onze zieke koningin in China, en we bedachten weet je wat onze koningin kan wel een opkikkertje gebruiken : we sturen onze sjaal Maxima naar haar op! Zo gezegd zo gedaan, en de oranje sjaal Maxima op de post gedaan,.

Inmiddels is de koningin weer opgeknapt, zou de sjaal een beetje hebben geholpen:-)………..?

Wil jij ook een “sjaal Maxima maken”, het materiaal is hier verkrijgbaar: https://www.knutselkeet.nl/product/mohair-sjaal-oranje/

En natuurlijk ook in de Knutselkeet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *