Mijn atelier, of zeg maar mijn ” keetje “.

aug 31st

Ben wederom een bofkont met zo’n fijne werkplek aan huis;-)

Hier kan ik mij heerlijk creatief uitleven, experimenteren, achter de naaimachine, enz. enz. Mijn voorraadjes verf en wol e.d. mooi bij de hand uitgestald in de kast en in mijn laadjeskast. Mijn oude werktafel en kerkbank pasten er ook net in, het voelt weer zoals vanouds.

Hier maak ik de Komfie’s het comfortabele mutsje voor als je even geen haar hebt, hier ontwerp en maak ik, van alles en nog wat, van ansichtkaart tot babysokjes. Sommige artikelen plaats ik in de webwinkel www.knutselkeet.nl Neem eens een kijkje, misschien zit er wat voor je bij.

De periode van de wolwinkel en de workshops heb ik afgesloten, was een prachtige tijd waar ik met heel veel plezier aan terug denk, een jaar geleden schreef ik mijn laatste nieuwsbrief: Tijden hebben Tijden, en ik kan nu zeggen dat er ook weer een hele mooie tijd is aangebroken op ons nieuwe stekje.

Heerlijk genieten ♡♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *