Met liefde gemaakt!

Zelf gemaakt!

kleurrijke gebreide sjaal.

kleurrijke gebreide sjaal.

Het is er eigenlijk in geslopen, dat ik elke dag wel iets aan of bij me heb dat ik zelfgemaakt heb, iets gebreid /gehaakt of genaaid, een sieraad, een tas…  en nu lijkt het me leuk om dat te delen, om te inspireren, wat te vertellen over materiaal werkwijze enz, maar ook om jullie reacties te horen/lezen en te zien, mijn vraag is  doe je ook mee??

Vandaag draag ik mijn kleurrijke gebreide sjaal, gebreid op dikke pennen nr 15, een simpel breiwerk alleen maar recht wat een mooi ribbel effect geeft. Het garen is 1 dikke bol Alp van 250 gram met heel veel verschillende draden en structuren, het grappige is dat de draad steeds verandert, je breidt met 3/4 draden van verschillende diktes die tezamen een fleurig eindresultaat maken, een franje eraan geknoopt maakt deze kleurrijke sjaal helemaal af! het garen is te koop in de Knutselkeet,  maar het inspirerende van deze sjaal is dat je natuurlijk ook mooi al je restjes garen op kan maken!

dikke bol alp

dikke bol alp