Knutselkeet gaat naar Kreadoe Utrecht

sep 9th
Naturalia sfeerbeeld

Knutselkeet gaat naar Kreadoe Utrecht

Zullen we gaan?? Kreadoe Utrecht eind oktober zullen we het doen? Is wel pittig voor 2 dames van bouwjaar 62…. om 5 dagen een stand te hebben in Utrecht. Toen hoorden we dat je ook op het workshopplein kan staan en per dag kan boeken. Nou dat past ons als een gebreide jas! En zo hebben we beslist de Knutselkeet staat op woensdag 28 en donderdag 29 oktober op de Kreadoe in Utrecht op het workshopplein Stand 07.WPC   met het Knutselkeet haak en brei café.

Wat gaan we doen?

De keuze was al snel gemaakt, ons prachtige 100 % wollen garen Naturalia moet in de picture, deze heerlijke zachte chunky wol gebreid op  mega dikke pennen geeft een fijne poncho of kol, maar is ook prachtig om woondekens en kussens van te maken, is verkrijgbaar in 6 natuurtinten, er komt geen verfje aan te pas, is zo puur, je ruikt het schaap nog! Als kadootje krijgt elke betalende klant een  patronen boekje van Naturalia modellen zodat je al onze toppers thuis ook kunt maken! Natuurlijk is ons garen ook online te bestellen.

En dan hebben we nog zo’n mooi product in ons assortiment die we graag met heel Holland willen delen, Sjaal “Maxima” een echte royalty. De combinatie van mohair met prachtige fantasiegarens geeft een super effect, en is verkrijgbaar in de meest bijzondere kleurstellingen, komt dat zien op Stand 07.WPC.

Maar er is nog meer bij ons te beleven, start bij ons aan tafel met een kerst haakwerkje, we hebben de keus uit verschillende modellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *