De kracht van een KOMFIE.

https://chemomutsjes.nl/wp-content/uploads/2017/04/komfie-combies-zoeken.png

De kracht van een KOMFIE: stel je eigen kombie samen!
Kies je model, kleur én soort garen en bijpassende voering.

Hoe gaat dat nou in zijn werk, je klikt in de webshop op komfie, vindt hier verschillende modellen, wat je aanspreekt klik je aan.

Hier vind je info over het materiaal, is het katoen, wol of een samenstelling van materiaal. Hier vind je ook de kleuren van het garen van je keuze, en je ziet een foto van de kleuren voering waaruit je kunt kiezen, kortom je stelt de KOMFIE samen in je eigen favoriete kleur die bij je past!

Als je op bestellen hebt gedrukt, krijg ik een seintje dat er een bestelling is binnen gekomen en ga de materialen bij elkaar zoeken, en begin met het haken van je keuze, dit doe ik zo snel mogelijk, hoewel er in de voorwaarden staat dat de levertijd 2 weken is, ik probeer de KOMFIE altijd zo snel mogelijk te maken. Als de buitenkant klaar is, komt de naaimachine op tafel en maak ik er een comfortabele voering in. Zodra de gehele KOMFIE klaar is, wordt alles verpakt in een brievenbus doosje en race ik naar de supermarkt bij ons in het dorp, waar ook het post agentschap is gevestigd, en is de KOMFIE morgen bij jou. Groet sita